Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

«Το διαδημοτικό Γυμνάσιο θα παραμείνει Γυμνάσιο» – H υπόσχεση που απέσπασε ο Νίκος Μπάμπαλος από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αλλοιωθεί η λειτουργία του και πως το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης θα παραμείνει Γυμνάσιο πήρε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στη συνάντηση που είχε με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Θανάση Φαλούκα.
Δίνοντας συνέχεια στις ενέργειες της δημοτικής αρχής για να εξασφαλισθεί η ομαλή σχολική χρονιά αλλά και το μέλλον του σχολείου, μετά τη μονομερή απόφαση του Δήμου Μεταμόρφωσης να στεγάσει εντός του Γυμνασίου δύο τάξεις λυκείου, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Φαλούκα στον χώρο του διαδημοτικού Γυμνασίου, παρουσία του διευθυντή του Γιώργου Κεραμάρη.
Ο Νίκος Μπάμπαλος ζήτησε από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να διασαφηνιστεί προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι η φιλοξενία των τάξεων λυκείου θα είναι αυστηρά προσωρινή και πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην υποβαθμισθεί το μάθημα στις τάξεις του γυμνασίου. Απαντώντας ο κ. Φαλούκας τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη να μονιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση, αναφέροντας ότι το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης θα παραμείνει σε λειτουργία Γυμνασίου και στο μέλλον: «Δεν έχουμε προτείνει και ούτε πρόκειται να προτείνουμε καμία αλλαγή στον χαρακτήρα του σχολείου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαλούκας.
Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα προγραμματιστεί σχετική τριμερής συνάντηση ανάμεσα στην διεύθυνσή του, τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον Δήμο Μεταμόρφωσης.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος υπενθύμισε στον κ. Φαλούκα και στον γυμνασιάρχη ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι πάντα πρόθυμος να βοηθάει σε κάθε ανάγκη του σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ