Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Γ. Σταθόπουλου – Σήμερα στο «Κολυμβητήριο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία συνεχίστηκαν για τρίτη εβδομάδα οι περιοδείες 2017 του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος πραγματοποίησε τρεις περιοδείες: Την Τρίτη 3/10 συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημ. Κονταξή, τη Δημοτική Σύμβουλο Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους στην περιοχή της οδού Νεαπόλεως, την Τετάρτη 4/10 συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους στην περιοχή της Πλατείας Κοντοπεύκου και την Παρασκευή 6/10 συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Διοικητικών Υπηρεσιών Μ. Κοντοπούλου και Τεχνικών Έργων στην περιοχή της Πλατεία Ύδρας.
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε σειρά προβλημάτων σχετιζόμενων με τη λαϊκή Κοντοπεύκουτη, συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα, την πλατεία Αϊ Γιάννη το φωτισμό, τα όμβρια κ.α. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Οι περιοδείες 2017 συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 9/10 στο «Κολυμβητήριο» (οδοί Επτανήσου και Μακεδονίας) στις 6:00 μμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ