Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Σε Ηράκλειο και Ν. Ιωνία η μάχη για την Κεντροαριστερά

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε Ηράκλειο και Ν. Ιωνία μεταφέρθηκε σήμερα το μέτωπο της μάχης για την επόμενη ημέρα στην κεντροαριστερά. Δύο από τους κύριους υποψήφιους για την αρχηγία του νέου φορέα, η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου και στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, αντίστοιχα, για να μιλήσουν στους φίλους και τους υποστηρικτές του εγχειρήματος για την ανασύσταση του χώρου της κεντροαριστεράς.

Και μπορεί να τους χωρίζει η υποψηφιότητα και, για χθες, κάποια λίγα μέτρα ανάμεσα στις γειτονικές πόλεις, τα μηνύματα και τα συνθήματα, όμως, ήταν κοινά: να σχηματιστεί μια δυνατή παράταξη για να εκφράσει τους πολίτες που έχουν απογοητευτεί από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και η οποία δεν θα καταλήξει ουραγός ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας.

“Έχουμε να κάνουμε με μία, τρόπω τινά, Αριστερά, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και μια σκληρή, αυθεντική Δεξιά, που εκφράζει αυτή την στιγμή η Ν.Δ. Δεν θα γίνουμε η ουρά κανενός, αντίθετα θα βγούμε μπροστά και θα οδηγήσουμε τις εξελίξεις”, το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά από το Ηράκλειο Αττικής.

“Αν ήταν κάποια άλλη κυβέρνηση να κάνει αυτά που τώρα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μπορούσε να σταθεί από τις διαμαρτυρίες. Έχουμε ένα νέο άνθρωπο που χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές μεθόδους για να κρατηθεί στην εξουσία”, το αντίστοιχο του Νίκου Ανδρουλάκη από τη Νέα Ιωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ