Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Πρόγραμμα Επιδημιολογικής Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης σε ενήλικες στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δήμος Ιλίου πρόκειται να υλοποιήσει Πρόγραμμα Επιδημιολογικής Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης σε ενήλικες, από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και το Κέντρο Υπέρτασης και Καρδιαγγειακής Προστασίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικα άτομα άνω των 18 ετών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού στη 2η Μονάδα Δημοτικών Ιατρείων (Γρηγορίου Ε΄ 25, Αγ. Φανούριος), με επικεφαλής τον Ειδικό Παθολόγο – Υπερτασιολόγο, Διευθυντή Δ’ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» Εμμανουήλ Α. Ανδρεάδη, MD, PhD και περιλαμβάνει:
• Διάγνωση της υπέρτασης.
• Εκπαίδευση του σωστού τρόπου μέτρησης της πίεσης στο σπίτι.
• Υγειϊνοδιαιτητικές συστάσεις και ρύθμιση άλλων παραγόντων κινδύνου (κάπνισμα, μείωση σωματικού βάρους, σακχαρώδης διαβήτης).
• Ρύθμιση της υπέρτασης χωρίς φαρμακευτική αγωγή.
• Ρύθμιση της υπέρτασης με φαρμακευτική αγωγή.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη 2η Μονάδα Δημοτικών Ιατρείων (Γρηγορίου Ε΄ 25, Άγιος Φανούριος) και συγκεκριμένα με τη Νοσηλεύτρια κα Δήμητρα Θεοδωροπούλου στο τηλέφωνο 2102624090, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 12:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ