Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Παρεμβάσεις για την ανάπλαση δύο παιδικών χαρών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στόχος του έργου είναι η διαμόρφωση δύο υφιστάμενων παιδικών χαρών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Την προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση παιδικών χαρών Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος», προϋπολογισμού 202.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος. Το έργο χρηματοδοτείται µε ποσό 200.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ το επιπλέον ποσό των 2.000 ευρώ χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανάπλαση των δύο παιδικών χαρών, σύμφωνα µε τα ισχύοντα πρότυπα, που αφορούν σε: καθαιρέσεις – κατασκευές, εργασίες στα δίκτυα ηλεκτροδότησης / ύδρευσης, αντικατάσταση υπαρχόντων οργάνων µε νέα, επισκευή – συμπλήρωση κιγκλιδωμάτων και θυρών, ελαιοχρωματισμούς (όπου απαιτούνται). Πρόκειται για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται η μία, επί των οδών Πλαστήρα και Ιασωνίδη στη Δημοτική Ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας, και η άλλη, επί της οδού 700 Θεσπιέων στη Δημοτική Ενότητα Νέας Χαλκηδόνας.
Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης µε τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ