Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

«Αθήνα, ανοχύρωτη πόλη»: Συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Ματούλα Ζαμάνη την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη» που γεμίζουν για τρίτη χρονιά την πόλη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, στις 19.00 η κεντρική συναυλία της φετινής διοργάνωσης με τίτλο «Αθήνα, ανοχύρωτη πόλη», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Ματούλα Ζαμάνη, που θα μας μεταφέρουν μουσικά το κλίμα των ημερών της Κατοχής, της Αντίστασης, της Απελευθέρωσης.
Η μουσική παράσταση θα διεξαχθεί στο Κτίριο 6, πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και η ΕΡΤ έχουν αναλάβει τη διοργάνωση και υποστηρίζουν πολύπλευρα ένα σύνολο δράσεων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πρωτεύουσας από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής, ως μια μεγάλη γιορτή των κατοίκων της Αθήνας.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη» στο www.freeathens44.org και στο Facebook https://www.facebook.com/freeathens44/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ