Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Άλλαξε όψη το προαύλιο Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλλη όψη απέκτησε το προαύλιο και χώρος στάθμευσης μπροστά από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β) και στο σημείο όπου στεγάζονται γραφεία και αποθήκες του ΕΚΑΒ σε εγκαταστάσεις στο Ο.Α.Κ.Α. Ο Δήμος Αμαρουσίου κατόπιν ολιγωρίας ετών των αρμοδίων, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ομοσπονδίας για ευπρεπισμό του χώρου κάνοντας φιλική την πρόσβαση σε προσωπικό και αθλητές της Ομοσπονδίας.

Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου καθάρισαν το τοπίο από σκουπίδια και μπάζα, απομάκρυναν μεταλλικές κατασκευές, ευπρέπισαν το πράσινο του χώρου και διαμόρφωσαν το πεδίο καλύπτοντας λακούβες ώστε να διευκολυνθεί η στάθμευση των οχημάτων και να βελτιωθεί η πρόσβαση προσωπικού και επισκεπτών.

Με την ευκαιρία της παρέμβασης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι ένα γεγονός. Χρόνια απραξίας έχουν οδηγήσει σε απαξίωση του Ο.Α.Κ.Α. Η δυναμική των εγκαταστάσεων παραμένει αναξιοποίητη και οι εξωτερικοί χώροι μετατρέπονται σε χωματερές. Με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, ο Δήμος προσπαθεί να φαίνεται χρήσιμος και να δίνει λύσεις όπου μπορεί, και να καθιστά το Ο.Α.Κ.Α φιλικό σε αθλητές και πολίτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ