Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Αναμόρφωση πεζοδρομίων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής συνολικού μήκους 15 χιλιομέτρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλλο ένα έργο για την αποκατάσταση και επέκταση των πεζοδρομίων σε δρόμους της πόλης που χρίζουν παρέμβασης ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.
Οι παρεμβάσεις αναμένεται να καλύψουν στους επόμενους μήνες της εκτέλεσής τους 20.000τμ ή, διαφορετικά, 15 χιλιόμετρα πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές με εργασίες όπως η επιδιόρθωση πεζοδρομίων που έχουν υποστεί φθορές, η κατασκευή νέων πεζοδρόμων σε σημεία της πόλης που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα (διανοίξεις κτλ), αλλά και η δημιουργία ειδικών διαβάσεων για τα ΑμΕΑ.
Τα νέα έργα ξεκίνησαν από τα πεζοδρόμια της γειτονιάς της Αγ. Τριάδας (εκκίνηση από την οδό Περικλέους), μια περιοχή που είχε να δει ανάλογες παρεμβάσεις εδώ και δύο, κοντά, δεκαετίες.
«Στόχος μας είναι να διευρυνθεί το δίκτυο ασφαλών και λειτουργικών πεζοδρομίων της πόλης, εκστρατεία η οποία έχει ξεκινήσει με τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής από την αρχή της θητείας μας και όχι προεκλογικά, όπως συνηθίζεται στην ελληνική πραγματικότητα», υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ