Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικαστικής Γραφολογίας στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικαστικής Γραφολογίας, πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή & Σάββατο 22 & 23 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Δικαστικών Γραφολόγων Πραγματογνωμόνων Εξεταστών Γραφής και Εγγράφων και η εκδήλωση κάλυψε ολόκληρο το φάσμα των νεώτερων εξελίξεων στο επιστημονικό αυτό αντικείμενο ενώ αποτέλεσε την μεγαλύτερη και πλέον συγκροτημένη συνάντηση στον χώρο.
Στις δύο μέρες του Συνεδρίου, παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του δικαστικού και νομικού τομέα, ενώ μεταξύ των συμμετοχών ξεχώρισαν οι κ.κ. Ιωάννης Τέντες (τ. Εισαγγελέας Αρείου Πάγου) και Γεώργιος Σχοινοχωρίτης ( Εφέτης & Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δικαστών) καθώς και πλήθος Πανεπιστημιακών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ξεχώρισαν ιδιαίτερα κάποια επίκαιρα και ενδιαφέροντα, όπως : «Η πλαστογραφία στην Ελλάδα της Κρίσης» , « Δικαστική Γραφολογία και διαθήκη» , « Οι εναλλακτικοί θεσμοί επίλυσης διαφορών» και πολλά άλλα που αναπτύχθηκαν από τους ομιλητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ