Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Τσάντες και σχολικά είδη διέθεσε ο Δήμος Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με χαμόγελο θα ξεκινήσουν όλα τα παιδιά τη νέα σχολική χρονιά, αφού ο Δήμος Ιλίου διέθεσε τσάντες και σχολικά είδη στις οικογένειες που στηρίζονται από την Κοινωνική Υπηρεσία και είναι πιστοποιημένοι δικαιούχοι των Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας. Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 και το κόστος καλύφθηκε από πόρους του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση ενισχύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Κέντρο Γυναικών Ιλίου, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ», τα Φροντιστήρια «Πέζου» και «Θετική Σκέψη», καθώς και από τις προσφορές απλών πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή, ευχήθηκε καλή χρονιά στους γονείς και στα παιδιά, σημειώνοντας:
«Δεν θα πρέπει να λείπουν από κανένα παιδί τα χαμόγελα και τα σχολικά είδη που χρειάζονται. Φροντίζουμε να ξεκινήσει η σχολική χρονιά αισιόδοξα και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να ανακουφίσουμε τις οικογένειες και να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπειά τους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνεχίζουν αμείωτα να συμπαραστέκονται στους συνανθρώπους μας, ενισχύοντας την προσπάθειά μας με τις προσφορές τους.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ