Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιωνικές Ημέρες Τέχνης και Πολιτισμού», θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ, στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου Ν. Ιωνίας, μεγάλη μουσική συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη.
Το πρόγραμμα των τραγουδιών θα βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές του επιτυχίες όπως: «Πεθαίνω για σένα», «Ο σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Μάτια δίχως λογική», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», κ.ά.
Η είσοδος και σε αυτή την εκδήλωση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ απλώς θα έχει την εξής ιδιαιτερότητα: όσοι θεατές επιθυμούν, προαιρετικά, κατά την είσοδό τους, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να συμβάλλουν στην ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ