Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνάντηση εργασίας για θέματα της Ομογένειας Αμερικής στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας για θέματα της Ομογένειας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, με την εκπρόσωπο της ελληνικής Ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες Άννα Παπαγεωργίου, κάτοικο Ουάσινγκτον, και τον καθηγητή Γιάννη Χρυσουλάκη, σύμβουλο της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι Έλληνες της Διασποράς στην εθνική προσπάθεια για ανάκαμψη, αλλά και στις ενέργειες που έχει αναλάβει τόσο ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε όσο και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με στόχο όλες οι δυνάμεις της Ομογένειας, από την επιστημονική κοινότητα αλλά και από την αυτοδιοίκηση, να ενωθούν, να αναπτύξουν δεσμούς και δράσεις υπό ένα καινοτόμο λειτουργικό πλαίσιο.

Η κυρία Παπαγεωργίου από την πλευρά της, εξέφρασε τη σημασία των κινήσεων αυτών που φέρνουν ουσιαστικά πιο κοντά τους Έλληνες της Διασποράς με τη μητέρα πατρίδα, αλλά και τη διάθεσή τους να συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην ανόρθωση της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ