Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επέτειο των τριών ετών της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη της Ζωής μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε γιορτινό κλίμα, με διάπλατα χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 3 χρόνων της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη της Ζωής μας” στη Διοίκηση του Δήμου, όπως αυτή προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, παρουσία πλειάδας μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης.
Στην εκδήλωση ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της Διοίκησης και Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης απέδωσε τα εύσημα στους δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης τονίζοντας ότι το σημαντικό έργο που έχει παράξει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή είναι αποτέλεσμα συλλογικής σκληρής δουλειάς. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι σε αυτή την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο το συλλογικό καλό και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών, κανείς δεν περισσεύει.

Ειδικότερα ο επικεφαλής της “Πόλης της Ζωής μας” και Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τονίζει: “Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι εμείς ήρθαμε για να χτίσουμε σε ό,τι θετικό είχαν καταφέρει οι προηγούμενες διοικήσεις, και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι σε έναν, νέο, χρήσιμο και αποτελεσματικό Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ένα βήμα μπροστά και όχι να μηδενίζουμε ή να παρελθοντολογούμε. Με συλλογική και σκληρή δουλειά, βάζοντας το “Εμείς” πάνω από το “Εγώ”, προχωράμε απερίσπαστοι. Σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και δύσκολης οικονομικής συγκυρίας πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του Δήμου μας. Με χρηστή διοίκηση, συνεχή προσπάθεια και διεκδίκηση πετύχαμε ο δημοτικός ισολογισμός 2016 να κλείσει με σημαντικό θετικό πρόσημο, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειάς μας αυτά τα 3 χρόνια προσανατολίστηκε στη διευθέτηση και το νοικοκύρεμα των οικονομικών, καταφέραμε παράλληλα να προωθήσουμε έργα πνοής για τον Δήμο μας, να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης αυτή τη δύσκολη εποχή και κυρίως να βάλουμε τις βάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας τα επόμενα χρόνια.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με συνέπεια, σκληρή δουλειά και μετριοπάθεια.
Συνεχίζουμε με πνεύμα συνεργασίας, αλλά και διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία.
Συνεχίζουμε μαζί, με σχέδιο και μοναδικό μας στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη της Λυκόβρυσης Πεύκης, της Πόλης της Ζωής μας”, κατέληξε σχετικά ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη και φίλοι της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη της Ζωής μας”, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος και ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ