Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

«Νέοι Ιωνιώτες και Λογοτεχνία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιωνικές Ημέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2017», ο Δήμος Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 7:30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους Ιωνιώτες που ανοίγουν τα φτερά τους στο γοητευτικό κόσμο της Λογοτεχνίας με τίτλο: «Νέοι Ιωνιώτες και Λογοτεχνία».
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν τρεις νέοι λογοτέχνες εκ των οποίων οι δύο είναι απόφοιτοι του το νεανικού εργαστηρίου ποίησης του Ιδρύματος Τάκης Σινόπουλος. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενθαρρυνθούν οι νέοι λογοτέχνες, να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της Ν. Ιωνίας που ασχολούνται με τη λογοτεχνία και να γίνει γνωστό σε όλους πως στην πόλη μας υπάρχει ένα συγγραφικό δυναμικό νέων ανθρώπων, που ξεκινά τη λογοτεχνική του διαδρομή και αποτελεί ελπίδα για το αύριο.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην ευρύτερη λογική και θεματική των Ιωνικών Ημερών Τέχνης και Πολιτισμού, οι οποίες φέτος είναι αφιερωμένες στη νέα γενιά της Ν. Ιωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ