Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Σμύρνης

Ηλεκτρονικές πληρωμές οφειλών στο Δήμο Ν. Σμύρνης

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Νέας Σμύρνης έχει ενταχθεί στο σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών (ΔΙΑΣ) για την εξόφληση των οφειλών προς το Δήμο μέσω της ευέλικτης διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών (e-banking).
Με τον τρόπο αυτό παρέχεται πλέον η δυνατότητα σε κάθε δημότη της Ν. Σμύρνης να εξοφλήσει ηλεκτρονικά τις βεβαιωμένες οφειλές του προς το Δήμο, με τη χρήση κωδικών πληρωμής μέσω των δικτύων εξυπηρέτησης της Eurobank και τρίτων τραπεζών με χρέωση λογαριασμού καθώς και μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Ο συγκεκριμένος κωδικός οφειλής αναγράφεται στις ατομικές ειδοποιήσεις για βεβαιωμένες οφειλές που αποστέλλονται από την Ειδική Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου και αφορούν όλες τις κατηγορίες οφειλών από τέλη, φόρους, δικαιώματα, εισφορές καθώς και τα συμβεβαιούμενα ή αυτοτελή πρόστιμα με τις αναλογούσες προσαυξήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι για κάθε κατηγορία θα υπάρχει διαφορετική ταυτότητα οφειλής.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ταχύτερη εξυπηρέτηση μέσω της χρήσης εναλλακτικών δικτύων καθώς και ηλεκτρονική ειδοποίηση των δημοτών για τις οφειλές τους καθώς και την εξόφλησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ