Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών στα έργα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας επισκέφτηκαν έργα στον Δήμο Ιλίου, τα οποία είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σε δημοπράτηση και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.
Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο (Γηροκομείο), το κτίριο στο πάρκο Φοινίκων, όπου θα ανακατασκευαστεί για να στεγάσει τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό και τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός «NΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ», επί της οδού Ελλησπόντου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων και την πορεία των εργασιών, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Περιφέρειας Αττικής για υλοποίηση οποιασδήποτε ώριμης μελέτης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του, σημείωσε:
«Οι ώριμες μελέτες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας βρίσκουν ανταπόκριση από την Περιφέρεια Αττικής. Τα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο μας, όχι μόνο θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά όταν ολοκληρωθούν, θα μας δοθεί η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες, να φροντίσουμε καλύτερα τους ηλικιωμένους και τέλος, θα θωρακιστεί η πόλη και θα προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας από τις καταστροφικές συνέπειες των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ετών. Πρόκειται για έργα μείζονος σημασίας, για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο.»
Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιος Λιόσης και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς επίσης, οι συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Αγγελινάς και Θεόδωρος Κουτσοθεοδωρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ