Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προβλήματα στην Ελ. Βενιζέλου ΄λόγω… Οπτικών Ινών

Δημοσιεύθηκε

στις

Την έντονη διαμαρτυρία του προς την Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε εγγράφως ο Δήμος Ηλιούπολης καθώς η εταιρεία που πραγματοποιεί το έργο εγκατάστασης οπτικών ινών,
έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα στους δρόμους, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις της Ηλιούπολης.
Αποκορύφωμα της προχειρότητας στην εκτέλεση του έργου είναι η Ελ. Βενιζέλου να μείνει δώδεκα μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Η εταιρεία προκειμένου να εκτελέσει το έργο δεν τηρεί κανέναν από τους προβλεπόμενους όρους για τα συγκεκριμένα έργα. Δεν έχει κάνει καταγραφή και αποτύπωση δικτύων με αποτέλεσμα να καταστρέφει στο πέρασμά της όλα τα προϋπάρχοντα δίκτυα και τις ασφαλτοστρώσεις.
Δυστυχώς ο νόμος δεν αφήνει κανένα περιθώριο επίβλεψης, παρακολούθησης και παρέμβασης του έργου από το Δήμο. Οι άδεις τομής δεν λαμβάνονται από τον Δήμο, ούτε η παρακολούθηση τήρησης της σωστής διαδικασίας εκτέλεσής του.
Η Περιφέρεια Αττικής είναι η μοναδική υπεύθυνη ως αναθέτουσα αρχή που είναι υποχρεωμένη να επιβλέπει αν τηρούνται οι όροι.
Κατόπιν των παραπάνω και λόγω του ότι η συγκεκριμένη εργολαβία έχει αναστατώσει στην κυριολεξία όλη την πόλη και την εύρυθμη λειτουργία της ενώ έχει προκαλέσει και μια σειρά από ζημιές αγνώστου κόστους και για το Δήμο και για τις επιχειρήσεις, η Δημοτική αρχή απευθύνει έκκληση άμεσης παρέμβασης στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία αλλά και να σταματήσουν εδώ οι ζημίες που γίνονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ