Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νέες παιχνιδοκατασκευές στην Παιδική Χαρά ΑΜΕΑ Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με έμφαση στο χρώμα, την ασφάλεια αλλά και την λειτουργικότητα της, η Παιδική Χαρά ΑΜΕΑ Παλαιού Φαλήρου εμπλουτίστηκε με νέες ειδικές , πιστοποιημένες παιχνιδοκατασκευές.

Με αυτόν τον τρόπο διευρύνεται η γκάμα των παιχνιδιών αλλά και των χρηστών της Παιδικής Χαράς προσφέροντας πληθώρα επιλογών ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν αφορά μόνο και αποκλειστικά παιδιά με αναπηρία αλλά μπορεί να φιλοξενήσει δημιουργικά όλα τα παιδάκια, κάτι που ελήφθη υπόψιν σοβαρά στον σχεδιασμό της, προκειμένου όλα τα παιδιά να συνυπάρχουν με στόχο την ένταξη, την συμμετοχή και την κοινωνικοποίηση καθώς αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εκδηλώσεων των SPECIAL OLYMPIC HELLAS ενώ ανάλογες δράσεις και εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα από πληθώρα συλλόγων, σωματείων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Στον χώρο έχει κατασκευαστεί επίσης γήπεδο ΜΠΟΤΣΕ (επίσημο αγώνισμα τεχνικής και στρατηγικής των SPECIAL OLYMPICS) , διαστάσεων 28μ.x 4μ ενώ υπάρχει και γήπεδο μπάσκετ ΑΜΕΑ , το οποίο είναι σχολικού τύπου, με μικρότερες διαστάσεις περιφραγμένο και προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες που απαιτούνται για την χρήση αμαξιδίων.

Περιμετρικά δε, της παιδικής χαράς έχει δημιουργηθεί ποδηλατοδρόμος μήκους 350μ. με ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο, κατάλληλος για χρήση από παιδιά κάθε ηλικίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ