Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ατμόσφαιρα Folk Music, Jazz Blues στη Ρεματιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια βραδιά που θα μας κάνει να περιπλανηθούμε στο χώρο της μουσικής ανάμεσα σε σημερινές πρωτότυπες δημιουργίες και παλιά αγαπημένα ακούσματα, σε ύφος Folk Music, Jazz Blues, παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς η Αλεξάνδρα Λέρτα παρουσιάζει τον δεύτερό της δίσκο The Echoing Green και ερμηνεύει τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών όπως οι Bob Dylan, Nick Drake, Tom Waits, James Taylor κ.ά. Μαζί της οι: Γρηγόρης Ντάνης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Τσουράπης (ακουστική κιθάρα), Κωσταντίνος Μάνος (ηλεκτρικό μπάσο & κοντραμπάσο), Νίκος Σιδηροκαστρίτης (τύμπανα).

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η Τζένη Καπάδαη και ο Πάνος Μπίρμπας με την μπάντα τους συνδυάζουν το παλιό με το σύγχρονο παρουσιάζοντας δικές τους συνθέσεις καθώς και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών των Leonard Cohen, Nick Cave, Billie Holiday, Jeff Buckley, Radiohead, Tears for fears κ.ά.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ