Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Τουρνουά Badminton στον δήμο Βύρωνα από την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο του δήμου Βύρωνα διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιουλίου το τουρνουά Badminton που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα.

Στο τουρνουά – το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία – συμμετείχαν άντρες και γυναίκες από το Μπαγκλαντές που ζουν στην Ελλάδα.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσφυγική καταγωγή της πόλης που φιλοξενεί τους αγώνες, στην παράδοση στον αθλητισμό που έχει ο Βύρωνας, με τον πρώτο να ενώνει τους λαούς, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες.

Τα μέλη του διπλωματικού σώματος της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου για την υποστήριξη και τη φιλοξενία, ενώ ευχήθηκαν οι αγώνες να αποτελέσουν το έναυσμα για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς.

Τον Δήμο – εκτός του Δημάρχου – εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, καθώς και οι Dr. Syeda Farhana Noor Chowdhury, Counsellor, Bangladesh Embassy, Athens, Greece και Mr. Sujan Debnath First Secretary & HOC, Bangladesh Embassy, Athens, Greece.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ