Ελάτε στην παρέα μας

Ελευσίνας

Ιδρύθηκε το πρώτο Βρεφικό Τμήμα στον δήμο Ελευσίνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ίδρυση του πρώτου Βρεφικού Τμήματος του Δήμου Ελευσίνας από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μαγούλας γίνεται πραγματικότητα.

Στο τμήμα θα φιλοξενηθούν τα πρώτα 14 βρέφη ηλικίας 1,5 έως 2,5 ετών. Η φιλοξενία τους θα γίνει χωρίς τροφεία των γονέων με αποκλειστικά έξοδα λειτουργίας και φιλοξενίας από τον Δήμο Ελευσίνας που επιχορηγεί το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

Θα λειτουργήσει μετά τις 10 Σεπτεμβρίου , αμέσως μετά την στελέχωση του από το κατάλληλο προσωπικό που αναμένεται η έγκριση και η πρόσληψη του. Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τα βρέφη ήδη ανακαινίζονται από το Δήμο και θα είναι έτοιμοι στο τέλος Αυγούστου, ειδικά σχεδιασμένοι για την τρυφερή αυτή ηλικία παρέχοντας ζεστό και ασφαλές περιβάλλον .

Ένας σημαντικός στόχος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α με σκοπό την βοήθεια στην εργαζόμενη μητέρα , τη παροχή δομών φιλοξενίας και εκπαιδευτικού χαρακτήρα και σε βρέφη που έχουν πολλαπλά και θεαματικά οφέλη για την ανάπτυξή τους, πραγματοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής ανοίγοντας τον δρόμο δημιουργίας και άλλων βρεφονηπιακών σταθμών στο μέλλον. Η προσχολική αγωγή αποτελεί μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις της κοινωνικής ευημερίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 42 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΒΡΕΦΩΝ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ