Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Η Ομάδα Ρομποτικής του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας στον διεθνή διαγωνισμό First Lego League

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναχώρησε την Τρίτη 20 Ιουνίου για το Bath της Μ. Βρετανίας η Ομάδα Ρομποτικής FO.R.T. (Fokaia Robotics Team) του Δημοτικού Σχολείου Φώκαιας, προκειμένου να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό First Lego League.

Ο Δήμος Σαρωνικού, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας, κάλυψε οικονομικά τις εγγραφές των μαθητών και των συνοδών τους στον διαγωνισμό, διαθέτοντας το ποσό των 8.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να αποχαιρετήσουν τα παιδιά και να τους ευχηθούν κάθε επιτυχία.

«Είμαστε ήδη υπερήφανοι για όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Ξέρω καλά ότι και στο διεθνή αυτό διαγωνισμό θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα εκπροσωπήσετε επάξια το Σχολείο σας, την πόλη μας και την πατρίδα μας. Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία!», δήλωσε ο Γιώργος Σωφρόνης.

Η ομάδα FO.R.T. που αποτελείται από 15 μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού, έλαβε τον περασμένο Μάρτιο την 4η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού First Lego League Greece ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη διεθνή διοργάνωση του διαγωνισμού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ