Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Οχταμηνίτες στο Δήμο Πεύκης Λυκόβρυσης – Στην τελική ευθεία οι προσλήψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Με 41 άτομα ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό του ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

μέσω διαδικασιών πρόσληψης που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν εντός του προσεχούς Μαϊου 2017. Πρόκειται για συμβάσεις έργου, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, σύμφωνα με Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που «τρέχει» σε όλους τους Δήμους της χώρας σε συγχρηματοδότηση κρατικών πόρων και ΕΣΠΑ. Η σχετική διαδικασία μετά και τον οριστικό πίνακα κατάταξης του ΟΑΕΔ, βρίσκεται σήμερα στο στάδιο ελέγχου των προσόντων των ωφελουμένων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, πρόκειται για ένα Πρόγραμμα ιδιαίτερα σημαντικό που θα δώσει τη δυνατότητα να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του Δήμου, σε σημαντικούς τομείς, για την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των κατοίκων. Έτσι, 16 περίπου άτομα θα απασχοληθούν στις βοηθητικές εργασίες καθαριότητας, 7 ωφελούμενοι του Προγράμματος σε εργασίες γενικών καθηκόντων στα Σχολεία του Δήμου μας, ενώ συνολικά στόχος της Διοίκησης είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του συγκεκριμένου ανθρώπινου εργασιακού δυναμικού σε τομείς που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

 

 

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.

Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζετε πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδιαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συνδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ