Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής για ανέργους

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη διοργάνωση ενός κύκλου Δωρεάν Ατομικών Σεμιναρίων Συμβουλευτικής για ανέργους, διοργανώνει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Φορέα Κοινωνικής Συμβουλευτικής «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών».

Κατά τη διάρκεια του ατομικού βιωματικού σεμιναρίου, το οποίο θα γίνει 21-25 Νοεμβρίου, ο ωφελούμενος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σε πραγματικούς χρόνους, μια επαγγελματική συνέντευξη.

Σκοπός είναι να παρουσιαστούν τα προσόντα και οι δεξιότητες του υποψηφίου και να εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, μέσα από μια ειδική φόρμα ερωτήσεων. Οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν από ένα δωρεάν ξεχωριστό ατομικό σεμινάριο, διάρκειας μίας ώρας.

Τέλος, το σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους δημότες και κατοίκους του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, με ενεργή κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.

Οι ακριβείς ημερομηνίες & ώρες των σεμιναρίων θα κανονιστούν κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους, με σειρά προτεραιότητας
τηλέφωνα:  2102532047 (εσ.310 & 306).

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ