Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Καλοκαιρινά γλέντια στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις


Οι εορταστικές εκδηλώσεις εθνικοτοπικών συλλόγων ξεχωρίζουν στην ατζέντα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών που σας έχουμε ετοιμάσει για την περιοχή των βορείων προαστίων.

Σάββατο 28 Ιουνίου

Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου: Καλοκαιρινή μουσική βραδιά με θέμα: «Πόντος – 3.000 χρόνια ιστορίας» πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ποντίων με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου στις 8 μ.μ. στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών στο Μαρούσι. Θα χορέψουν τα συγκροτήματα της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου και του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου. Με την ευκαιρία της μουσικής βραδιάς θα βραβευτεί ο ιστορικός Κώστας Φωτιάδης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οργανισμός Πολιτισμού Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού:  Ο Οργανισμός διοργανώνει, στις 20:00, συναυλία στην οποία  συμμετέχουν μαθητές των τάξεων Μουσικοκινητικής αγωγής (C.Orff), πιάνου, αρμόνιου, βιολιού, φωνητικής, χορωδίας και κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Καματερού,  στο Κινηματοθέατρο “ΜΕΛΙΝΑ”(Λ. Φυλής 165).

Σύλλογος Νέας Ζωής “Η Πρόοδος”: O σύλλογος της Μεταμόρφωσης διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, (οδός Σάμου & Αυλώνος).

Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς»: Ο σύλλογος διοργανώνει κρητικό γλέντι, στις 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 40, Μαρούσι – πλησίον σταθμού προαστιακού Νερατζιώτισσας). Η βραδιά περιλαμβάνει πλούσιο κρητικό μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του συγκροτήματος των Β. Καρεφυλλάκη και Ν. Καραβυράκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δευτέρα 30 Ιουνίου

Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας “Οι Αλησμόνητες Πατρίδες”: Ο Σύνδεσμος διοργανώνει τη προβολή της ταινίας” ο Βυζαντινός Καβάφης”, στις 20:30, στο ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152 – Ν. Φιλαδέλφεια). Η ταινία φωτίζει μία λιγότερο γνωστή αλλά εξαιρετικά σημαντική ενότητα του έργου του Αλεξανδρινού ποιητή, που αναφέρεται «στον ένδοξόν μας βυζαντινισμό», όπως γράφει ο ίδιος. Η προβολή της ταινίας γίνεται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού κέντρου Δελφών. Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 2 Ιουλίου

Δήμος Αμαρουσίου: Την παράσταση «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ με τη μορφή της «Όπερας της Βαλίτσας» παρουσιάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή στο Μαρούσι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις οποίες συμμετέχει η Δημοτική Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου. Η παράσταση που προσφέρεται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα παρουσιασθεί, στις 21:00, στο χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αμαλίειου (Λ. Κηφισίας 219).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ