Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Σε ρυθμούς Αποκριών

Δημοσιεύθηκε

στις


Διάφορες προτάσεις και επιλογές μπορείτε να βρείτε στην ατζέντα εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια τις επόμενες ημέρες με τα αποκριάτικα δρώμενα, όπως είναι λογικό, να κυριαρχούν.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: H Ένωση σε συνεργασία με την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι» προσκαλεί γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στη Θεατρική Παράσταση του Ηλία Δήμα «Το Προξενιό της Λενιώς» στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν.Φιλ/φειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά).

Δήμος Αμαρουσίου: Αποκριάτικο Latin party θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου στις 10 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, έναντι Ολυμπιακής Δημοτικής Πινακοθήκης «Σπύρος Λούης»).Η είσοδος είναι 5 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου.

Kυριακή 23 Φεβρουαρίου  

Ένωση Μικρασιατων “Καππαδοκία”: Με  την ευκαιρία συμπλήρωσης 6 χρόνων από την ίδρυση της ένωσης μας, o σύλλογος διοργανώνει στις 11.00 π.μ. ένα ευχάριστο πρωινό με ουζάκι, κρασάκι και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Κέντρου Ελληνικής τέχνης στο cafeé – Noir (πρώην Floca) στην πλατεία Πάρσης  4 (Tροχονόμος) στην Ν. Ιωνία

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Γ. Σεφέρης”: Ο Σύλλογος διοργανώνει στις 11.30 π.μ. γιορτή για τα παιδιά των εκπαιδευτικών της περιοχής στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Π. Ιωακείμ 4, πλησίον σταθμού ΗΣΑ Νέας Ιωνίας). Εκεί θα παρουσιαστεί η παράσταση  “Η Λιχουδοχώρα” της Ταμάρας Καζαντζίδου. Στο τέλος θα φτιαχτούν χαρταετοί.

Σωματείο Ινεπολιτών-Κασταμονιτών: Στην αίθουσα του σωματείου (Τρωάδος 44, Νέα Ιωνία) θα γίνει στις 6 μ.μ. αποκριάτικος χορός για τα παιδιά

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς: Η Κοινωνική Μέριμνα διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «Ενδυναμωτική Ομιλία: Αντιμετωπίζω το ψυχολογικό αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης. Επαναπροσδιορίζομαι επαγγελματικά στις νέες συνθήκες της αγοράς εργασίας» στις 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς στην οδό Διονύσου & Μυρσίνης στην Κηφισιά.

Ιωνικός Σύνδεσμος: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους νεοϊνιώτες λογοτέχνες θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ.  αφιέρωμα για τον Τάκη Σινόπουλο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Ηρακλείου και Τσσουρουκτσόγλου). Ομιλητής θα είναι ο ποιητής Τάσος Γαλάτης ενώ θα διαβάσει κείμενα η ηθοποιός Μαριέττα Σγουρδαίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ