Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικης κάρτας για τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», προσκαλεί όλους τους μικρούς δημιουργούς και «καλλιτέχνες» να φιλοτεχνήσουν την πιο όμορφη ευχή τους σε μορφή χριστουγεννιάτικης κάρτας – χειροτεχνίας.

 

Τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν στο Δημαρχείο (9:00-14:00, 2ος όροφος απέναντι από το αμφιθέατρο), από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

 

Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική (π.χ. σχολική τάξη) για όλα τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου, ηλικίας 4 έως 14 ετών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 22990 22815.

 

Προδιαγραφές Έργου:

 

Η ζωγραφιά θα πρέπει να έχει τη μορφή ευχετήριας «κάρτας».

 

Το φύλλο σχεδίου θα πρέπει να είναι χαρτόνι ή χοντρό χαρτί, οποιουδήποτε χρώματος, διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα και να έχει διαστάσεις έως 21 εκ. επί 30 εκ.

 

Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι μαρκαδόροι, παστέλ, νερομπογιά, ξυλομπογίες, μολύβι, ενώ δεκτές γίνονται τεχνικές, όπως το κολλάζ και η μικτή τεχνική.

 

Η ζωγραφιά μπορεί να συνοδεύεται και από κείμενο.

 

Κατά την παράδοση της κάρτας, συμπληρώνεται φόρμα στοιχείων επικοινωνίας και παραχώρηση δικαιώματος προβολής της κάρτας.

Σε περίπτωση ομαδικής συμμετοχής, υποβάλει ένας εκπρόσωπος για την τάξη, το Σχολείο, το σύλλογο ή το τμήμα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», με το οποίο συμμετέχει.

 

Για τους Δημιουργούς:

 

Όλες οι κάρτες που θα συγκεντρωθούν, θα εκτεθούν για όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Τα είκοσι (20) καλύτερα έργα θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου (www.markopoulo.gr), καθώς και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες του Δήμου μας και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ».

 

Τα έξι (6) καλύτερα έργα θα γίνουν «πραγματικά» έργα τέχνης, σε κορνίζα που θα στολίζουν το Δημαρχείο, σε όλη την περίοδο της εορταστικής περιόδου.

 

Ένα (1) έργο θα διακριθεί και ο/η δημιουργός, μαζί με τον κηδεμόνα του, θα κερδίσουν ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΆΡΤΕΜΙΣ» για το έτος 2023!

 

Τα έργα θα επιλεγούν από 5μελή επιτροπή.

 

Παρακαλούμε, εάν δεν επιθυμείτε να δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας, να το δηλώσετε σε ξεχωριστή δήλωση κατά την κατάθεση της συμμετοχής σας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ