Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου και το 2023 ο Θ. Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές.

Πιο αναλυτικά απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε τα εξής:

Για το νέο εκλογικό νόμο:

«Ο νέος εκλογικός νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα επαναφέρει την ομαλότητα και την απαραίτητη κυβερνησιμότητα Δήμων και Περιφερειών. Ο νόμος της προηγούμενης κυβέρνησης – απλή αναλογική – καθιστούσε τις μειοψηφίες “διαχειριστές” των εξελίξεων και πρωταγωνιστές των παζαριών. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο πολίτης και οι ανάγκες του επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι δημότες μας θα ψηφίσουν για τον ικανότερο Δήμαρχο και δημοτική παράταξη, χωρίς πολιτικούς μετεωρισμούς και αστερίσκους».

Για την υποψηφιότητα Θ. Αμπατζόγλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023:

«Το έργο μας, αυτής της διετίας είναι απόλυτα  παραγωγικό και πλούσιο. Πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί σε όλο του το  εύρος και ακόμη και οι πιο δύσπιστοι θα εντυπωσιαστούν. Συνθέσαμε δυνάμεις, αντιμετωπίσαμε σοβαρά οικονομικά ζητήματα, σταθήκαμε στο πλευρό της κοινωνίας κατά την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές, επιλύσαμε κρίσιμα θέματα εκπαιδευτικά, ξεκινήσαμε ανακαινίσεις όλων υποδομών αθλητικών, πολιτιστικών, παιδικών χαρών και μέσων συγκοινωνίας, καθαριότητας κ.α., καταρτίσαμε τεχνικά προγράμματα, ισότιμα για όλες τις γειτονιές, προσδώσαμε νέο χαρακτήρα εξωστρέφειας στην πόλη και θέσαμε τις βάσεις για μεγάλα έργα πνοής και ανάπτυξης για το Μαρούσι που αγαπούμε.

Η υποψηφιότητά μου και συνεπώς και της μεγάλης δημοτικής μας παράταξης, που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2019, είναι δεδομένη και για το 2023. Το έργο που ακολουθεί την επόμενη διετία είναι εξόχως σημαντικό. Ο σχεδιασμός μας που θα ανακοινωθεί και θα ξεδιπλωθεί για το 2023 και μετά το 2028, θα μετατρέψει κυριολεκτικά το Μαρούσι σε ένα υπερσύγχρονο Μητροπολιτικό κέντρο με κυρίαρχο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι Μαρουσιώτες είναι αυτοί που μας στηρίζουν, είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται την πολιτική μας βούληση να δίνουμε λύσεις και μας αγκαλιάζουν σε κάθε δράση και πρωτοβουλία μας. Οι συμπολίτες μας είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την πορεία μας και την παρουσία μας στις επόμενες και μεθεπόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Εμείς θα διαβουλευόμαστε με το σύνολο της κοινωνίας και θα είμαστε υπηρέτες και προστάτες των συμφερόντων του Δήμου μας και του νευραλγικού χαρακτήρα του όχι μόνο στην Αττική αλλά και στο σύνολο της χώρας. Το αποδείξαμε αυτά τα δύο χρόνια και συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα».​

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ