Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Συγκίνηση στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής στο Κρυονέρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης και με την παρουσία πολλών πολιτών και εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022  στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου η εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το 2022.

Μετά τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε από τον Εφημέριο του Ι.Ναού π.Πέτρο Θεοδοσίου μνημόσυνο υπέρ των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής αλλά και επιμνημόσυνη δέηση από τον Εφημέριο του Ι.Ναό π.Πέτρο Θεοδοσίου στον παρακείμενο παλαιό Ναό.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκφώνησε ομιλία ενώ βράβευσε με ιδιαίτερη συγκίνηση τον πρώτο κάτοικο του Κρυονερίου, πρόσφυγα κ.Ιωάννη Πολυκανδρίτη.

Στο τέλος ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ναού.

 

 

 

 

Στην εκδήλωση έδωσαν δυναμικό παρών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου και ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου (ΣΠΠΕΚ).

 

 

Παραρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο Διονύσου ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης, ο Διοικητής της 651 ΑΒΥΠ Συνταγματάρχης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι δικαστικών αρχών, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Κριεμάδης, Σοφία Κατσίγιαννη και Δημήτρης Ράικος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παναγής Λουκάτος, ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Τάσος Καρασαρλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωστής Κουριδάκης, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ