Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Χρήστος Μαρούδας του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας της Θεοτόκου, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τις πατρικές ευχές για υγεία, πίστη και ομοψυχία για όλους το νέο έτος.
Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης στους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες τόσο του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου, όσο και ευρύτερα στo Μαρούσι.

«Με την ολοκλήρωση, της βιοκλιματικής ανάπλασης, του σύγχρονου υπόγειου χώρου στάθμευσης και της «έξυπνης» πλατείας, αλλά με μια σειρά άλλων επιμέρους παρεμβάσεων, δημιουργούμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε το Μαρούσι τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει σημείο αναφοράς.
Στόχος μας είναι αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας να δημιουργήσουμε πλούτο για την πόλη, εισοδήματα για τους κατοίκους και θέσεις απασχόλησης για τα παιδιά μας. Με ενότητα και ομοψυχία θα προχωρήσουμε μπροστά, ώστε η «επόμενη ημέρα» να είναι η δυναμική συνέχεια για τον εμπορικό κόσμο του Αμαρουσίου.
Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης κάνουμε μια Νέα Αρχή στην Αττική για να προσφέρουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της, ωστόσο, πάντα θα είμαι κοντά και θα βοηθώ το Μαρούσι» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ