Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Με “Δημιουργία και Αλληλεγγύη” ο Παναγιώτης Μανούρης

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Τη γέννηση ενός νέου δημοτικού συνδυασμού με το όνομα “Δημιουργία Αλληλεγγύη” ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Μανούρης, σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.
Με αυτόν τον τρόπο μπήκαν οι τίτλοι τέλους στην παράταξη “Ιωνία Νέα Άποψη Δημοκρατική Συνεργασία για μια ανθρώπινη Πόλη” την οποία δημιούργησε ο πρώην Δήμαρχος, κ. Γιάννης Χαραλάμπους το 2002 κερδίζοντας δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2002 και το 2006. Ουσιαστικά πρόκειται για τη  
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, ο κ. Μανούρης παρουσίασε  σε δημοσιογράφους, τοπικούς παράγοντες και εκπρόσωπους φορέων της Νέας Ιωνίας  την ιδρυτική διακήρυξη και έθεσε το πολιτικό πλαίσιο του νέου συνδυασμού “Δημιουργία Αλληλεγγύη”. Αυτές οι δύο λέξεις αποτελούν και κεντρικούς άξονες για τη νέα κίνηση καθώς όπως είπε ο κ. Μανούρης μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα μπορούν να εξασφαλιστούν πόροι, να επέλθει η ανάπτυξη στην πόλη και να διασφαλιστεί ένα πολύ καλό επίπεδο κοινωνικής αληλεγγύης. Επίσης, κατέστησε σαφή τον υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού, δεδομένου ότι ‘οι παρούσες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες επιβάλλουν τη σύμπραξη και όχι το διαχωρισμό των πολιτικών δυνάμεων’, όπως υπογράμμισε κατά την ομιλία του,
‘Η Νέα Ιωνία χρειάζεται δημιουργία. Για να λύσει, με συστηματική δουλειά, τα υπάρχοντα προβλήματα την πόλης αλλά και να δημιουργήσει μια αναπτυξιακή προοπτική. Η Νέα Ιωνία χρειάζεται αλληλεγγύη. Σήμερα περισσότερο από ποτέ. Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να ξανακάνει την αλληλεγγύη τον πρωτεύοντα στόχο της’ δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της παράταξης είπε πως ο ίδιος και στα στελέχη της θα βγούν από τώρα στους δρόμους της πόλης για να συζητήσουν με τους πολίτες ενώ τόνισε πως εντός των επόμενων μηνών θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα – πολιτική πρόταση για τη Νέα Ιωνία.

Διαβάστε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Χτύπος που κυκλοφορεί στα περίπτερα των βορείων προαστίων τι απάντησε ο κ. Μανούρης στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:
– Για τα κόμματα και τη θέση ευθύνης που κατέχει σε δημόσιο οργανισμό
– Για τη Δημοτική Αρχή
– Για την απόφαση να δημιουργηθεί νέα παράταξη στη θέση της “Ιωνία Νέα Άποψη”
–  Για τα στελέχη που έφυγαν πριν από δύο χρόνια

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ