Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Μπλόκο στη συμβολή της Λ. Κύμης με την οδό Κασταμονής

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοβαρότατα επεισόδια με ιδιωτικό συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στη συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονης.Συγκεκριμένα, στο ανωτέρο σημείο εμφανίστηκαν το πρωί δύο φορτηγά που έχει μισθώσει η Περιφέρεια για να μαζέψει σκουπίδια. Εκεί λοιπόν υπήρξε ένταση καθώς συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι του Δήμου Νέας Ιωνίας και προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ οδηγού του φορτηγού και εργαζόμενου του Δήμου Νέας Ιωνίας ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Αμέσως από έξω από το Τμήμα συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι του Δήμου που ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος ο συνάδελφος τους και φώναξαν συνθήματα. Πραγματικά ο εργαζόμενος μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα όταν υποβλήθηκε η μήνυση από τον ιδιώτη και πλέον αναμένεται να γίνει η δίκη του το απόγευμα της Δευτέρας.

Ωστόσο, υπήρξε και συνέχεια καθώς στο ίδιο σημείο λίγο αργότερα ένα όχημα του συνεργείου τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ρίψη μολότοφ, μια πληροφορία όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Νίκο Αδαμόπουλο που ήταν στο σημείο. Όπως μας είπε ο κ. Αδαμόπουλος η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε από το ίδιο το συνεργείο που προσπάθησε να καθαρίσει το όχημα με ένα μπετονάκι βενζίνης. Ο Πρόεδρος του σωματείου κατήγγειλε στο Χ-τύπο πως τα φορτηγά που εμφανίστηκαν στη Νέα Ιωνία δεν είχαν καμία άδεια, ήρθαν από τα Σκόπια και κουβαλούσαν 3-4 λαθρομετανάστες ως… εργάτες καθαριότητας. Για να σταματήσει λοιπόν αυτή η παράνομη δραστηριότητα έγινε και η επέμβαση των εργαζομένων, σύμφωνα με τον ίδιο. Παρών στο σημείο ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, αλλά και ο Αντιδήμαρχος, κ. Φώτης Τσομπάνογλου που τόνισαν πως ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με την παρουσία του ιδιωτικού συνεργείου και ζήτησαν να σταματήσουν οι εργασίες ενώ φάνηκαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν και σε μηνύσεις. 

Σημειώνουμε ότι είχαν προηγηθεί κάποια μικροεπεισόδια με ιδιωτικά συνεργεία το Σαββατοκύριακο και σε άλλα σημεία της περιοχής όπως στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην οδό Ελ Αλαμέιν στη Νέα Ιωνία 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ