Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο εμπορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας περιόδευσε το μεσημέρι της Τρίτης  5 Απριλίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς συνοδεία στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Σαμαράς μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, κ. Σπύρο Παπαδάτο, μπήκε μέσα σε μαγαζιά και συνομίλησε με εμπόρους και εργαζομένους για τα προβλήματα που “πνίγουν” τον κλάδο. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε και ερώτηση στη Βουλή πριν λίγες ημέρες προς τον Πρωθυπουργό για τα αυξανόμενα λουκέτα στην αγορά. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν μίλησε μόνο με τους εμπόρους αλλά και με πολίτες οι οποίοι του έθεσαν τους προβληματισμούς τους για την πορεία της χώρας και του πολιτικού συστήματος εν γένει.   
Μετά το τέλος της περιοδείας του έκανε την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους: “Σήμερα δεν μπαίνει άνθρωπος στα μαγαζιά. H κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιέμαι τι επιτέλους πρέπει να συμβεί για να το καταλάβει η κυβέρνηση και να αλλάξει αυτήν την ανάλγητη οικονομική πολιτική η οποία δημιουργεί αυτή τη φοβερή έλλειψη πια κοινωνικής συνοχής. Έχει τραυματιστεί βαθύτατα η κοινωνία και αυτό είναι το πρώτο που θέλω να πω. Και το δεύτερο είναι δύο κουβέντες για τον απλό τον άνθρωπο. Πρώτον, τώρα που πλησιάζει Πάσχα ο καθένας ας ξοδέψει στη γειτονιά του. Να μπει μέσα στα καταστήματα και να βοηθήσει τους καταστηματάρχες της περιοχής του, την τοπική αγορά. Και το δεύτερο, οι άγιες ημέρες ζητούν από εμάς να έχουμε συμπόνια, ανθρωπιά, αγάπη. Πάνω από όλα αλληλεγγύη για τον άνθρωπο που έχει ανάγκη, για τον άρρωστο και το φτωχό, για τον ηλικιωμένο. Ας είμαστε δίπλα τους. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει”.
Παρόντες στην περιοδεία ήταν, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ιωνία 21ος Αιώνας”, κ. Νίκος Κουκουλάρης, η Δημοτική Σύμβουλος της ίδιας παράταξης, κα Γεωργία Τσοπανίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ