Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Πότε θα δοθεί η επόμενη δόση των οικογενειακών επιδομάτων

Δημοσιεύθηκε

στις


Στις 18 Ιουλίου θα γίνει η καταβολή της δεύτερης δόσης του έτους στους δικαιούχους Οικογενειακών Επιδομάτων για το 2ο τρίμηνο  του 2014, και αναφερόμαστε στο Ενιαίο Επίδομα  Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών, όπως ενημέρωσε η διοίκηση του ΟΓΑ που διαχειρίζεται τα εν λόγω κονδύλια.
Η πληρωμή αυτή αφορά δικαιούχους που θα έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση -δήλωση Α2 1 (μέσω του TaxisΝet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων), μέχρι και την 30 Ιουνίου 201 4. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχει κατατεθεί από τους δικαιούχους πρώτα η δήλωση εισοδήματος Ε1.
Επίσης, την ίδια ημερομηνία (18 Ιουλίου) θα γίνει πληρωμή τ ων  Οικογενειακών Επιδομάτ ων και στους δικαιούχους εκείνους που είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013 (που δεν έχουν πληρωθεί) και η αίτησή τους έχει εκκαθαριστεί.
Βέβαια και όσοι καταθέσουν αιτήσεις Α21 μετά τις 30 Ιουνίου δεν θα χάσουν τα χρήματα τους, καθώς, όπως διευκρινίζει ο Διοικητής του ΟΓΑ  κ. Ξενοφών Βεργίνης, τα ποσά θα δοθούν σε επόμενη πληρωμή. Επλίσης πρέπει να τονισθεί πως οι δικαιούχοι Οικογενειακών Επιδομάτων για το 2014 υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις Α21, δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ενημέρωση από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από
την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ