Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Προσλήψεις εποχικών σε δήμους και περιφέρειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον αριθμό των προσλήψεων του εποχικού προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες έχει ορίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Εσωτερικών. Έτσι, 13.758 συμβασιούχοι θα απασχοληθούν σε έκτακτες ανάγκες των ΟΤΑ, με τις σχετικές προκηρύξεις να βγαίνουν, ανά φορέα, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα στην προεκλογική περίοδο.
Και αυτό γιατί, όπως γράφαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το ΥΠΕΣ εξαιρεί από την προεκλογική απαγόρευση των προσλήψεων, εκείνες που θα καλύψουν έκτακτες ανάγκες της θερινής περιόδου (καθαριότητα, κατασκηνώσεις, πυρασφάλεια, ναυαγοσώστες) αλλά και εκείνες που καλύπτουν χρηματοδοτούμενα προγράμματα (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί κτλ).
Τυχεροί, λοιπόν, είναι εργαζόμενοι των ειδικοτήτων: βρεφονηπιοκόμοι, ναυαγοσώστες, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων έργων, μάγειρες, καθαριστές, εργάτες, γεωπόνοι, κτηνίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κτλ.

Διαβάστε περισσότερα στο αναλυτικό ρεπορτάζ του Χ-τύπου που κυκλοφορεί στα περίπτερα των βορείων προαστίων από την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ