Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Η Κηφισιά στο πέρασμα των αιώνων

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ συνεχίζοντας την προσπάθειά της για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου των βορείων προαστίων της Αθήνας παρουσιάζει στους αναγνώστες της όλους τους χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας, βασισμένη σε μεγάλη διαδημοτική έρευνα που έγινε για τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Πεντέλης, Αγίας Παρασκευής, Γαλατσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού.

Διαβάστε στην εφημερίδα, αρχής γενομένης από το φύλλο της 12ης Ιουλίου, ένα πλούσιο αφιέρωμα με φωτογραφίες και αναλυτικά ιστορικά στοιχεία για όλα τα μνημεία που υπάρχουν στους δήμους των βορείων προαστίων, παλιά και σύγχρονα, ορατά και κρυμμένα! Ανακαλύψτε  ποια είναι τα πολιτιστικά σημεία αναφοράς του Δήμου σας. Πρόκειται για μια προσφορά του ΧΤΥΠΟΥ στους αναγνώστες του που δεν πρέπει να χαθεί από κανέναν. Για αυτό βρείτε την εφημερίδα που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα των βορείων και κρατήστε την στη βιβλιοθήκη σας.

– Αναζητήστε το φύλλο που κυκλοφορεί στα περίπτερα των βορείων προαστίων από την Παρασκευή 11 Ιουλίου διαβάστε το πρώτο μέρος του αφιερώματος στον καλλικρατικό Δήμο Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ