Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής γενικά

Ανοιχτά τα δημαρχεία το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και µε σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής καθώς και των εκλογέων, οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Ιανουαρίου αντίστοιχα όπως ενημερώνει το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Επίσης, το Υπουργείο γνωστοποιεί πως πρέπει να λειτουργούν κατά τις ίδιες αυτές ημέρες και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία καθώς και τα ΚΕΠ. Τις ίδιες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας το Σάββατο από τις 08.00 έως και τις 18.00 και την Κύριακή από τις 07.00 έως και τις 19.00.

Ανοιχτά την Κυριακή μέχρι τη μετάδοση των αποτελεσμάτων 
Υπενθυμίζεται τέλος ότι την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, τα καταστήματα των ΟΤΑ πρέπει να
παραμείνουν ανοικτά έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της
περιοχής τους, όπου εκτείνεται η χωρική τους αρμοδιότητα.

Μάθε που ψηφίζεις και από το τηλέφωνο

Εκτός από την ηλεκτρονική πλατφόρμα το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε στην δημοσιότητα και τηλεφωνικούς αριθμούς στους οποίους μπορούν να καλέσουν οι πολίτες προκειμένου να πληροφορηθούν που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.Οι ψηφοφόροι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500, για να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα στο οποίο ψηφίζουν.

• Τρίτη – Παρασκευή 09:00 έως 17:00
• Σάββατο 09:00 έως 19:00

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ