Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η δυναμική της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ φάνηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Δημοσιεύθηκε

στις

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους η Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά, τόνισε ότι 4 μήνες πριν από τις Δημοτικές εκλογές, πρέπει να καταστεί σαφές ότι η επερχόμενη εκλογική διαδικασία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού θα κρίνει ποιο θα είναι το μέλλον της πόλης μας για τα επόμενα 4 χρόνια και γιατί η επόμενη δημοτική αρχή θα κληθεί να λειτουργήσει σε νέες συνθήκες. Συνέχισε λέγοντας ότι: «Θέλουμε τα 4 αυτά χρόνια να συνεχίσει η αδράνεια των τελευταίων 9 ετών; Θέλουμε να συνεχίσουμε κάτω από μία Διοίκηση που δεν πραγματοποίησε κανένα έργο, αλλά και κανένα βασικό προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια; Στόχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη μας και αυτός ο στόχος βασίζεται σε τρεις άξονες: α) Βελτίωση της καθημερινότητας, β) Πρόβλεψη για το αύριο, γ) Ένταξη του δήμου στην ψηφιακή εποχή Το Πρόγραμμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ συντάσσεται με βάση τις ανάγκες των συμπολιτών μας και θα δίνεται σταδιακά στη δημοσιότητα».
«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι η ήρεμη δύναμη αυτών των δημοτικών εκλογών. Δεν θέλουμε την εξουσία για την εξουσία, θέλουμε η πόλη μας να έχει τη διοίκηση που της αξίζει, μια διοίκηση με αρχές, αξίες, ήθος, πρόγραμμα και όραμα και όχι με αυταρχισμό, αλαζονεία και ιδιοτέλεια. θα είμαστε η ήρεμη δύναμη που θα διασφαλίσει την ομαλότητα και την κανονικότητα στη λειτουργία της πόλης, με συναινέσεις προεκλογικά και μόνο σε προγραμματική βάση», κατέληξε η Δήμητρα Κεχαγιά.

Στη συνέχεια ο Μανώλης Γραφάκος, πρώην Δήμαρχος Μελισσίων και πρώην επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, σημείωσε ότι η διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων είναι μια σοβαρή υπόθεση και θέλει γνώση και σοβαρότητα. Ο Δήμος έχασε εννέα χρόνια από την αδράνεια και ανικανότητα της διοίκησης Στεργίου και η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δικαιώθηκε για αυτά που έλεγε από το 2010, αλλά και το 2014, διότι τα ίδια ακριβώς λένε σήμερα όσοι εγκαταλείπουν τον κ. Στεργίου. Σημείωσε ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι εκείνη η παράταξη που αποτελεί την εναλλακτική λύση για την πόλη, διότι στις τάξεις της έχει στελέχη με εμπειρία, γνώση που έχουν φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο Δήμο, αλλά και πολλά νέα πετυχημένα άτομα από την κοινωνία καταξιωμένα στους χώρους τους, που θέλουν να δουλέψουν ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο μας.
“Στηρίζω ως απλός στρατιώτης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τη Δήμητρα Κεχαγιά και την εξαιρετική ομάδα που έχει ο συνδυασμός μας” είπε ο Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος κάλεσε τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν ώστε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ να έρθει πρώτη την 1η Κυριακή των εκλογών και τελική νικήτρια των εκλογών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο νέος γραμματέας τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Δήμαρχος Βύρωνα επί 12 έτη και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, κος Νίκος Χαρδαλιάς. Στην τοποθέτησή του, τόνισε ότι το ζητούμενο σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ποιοτική ανανέωση με ανθρώπους μέσα από την κοινωνία, που θα συνεργαστούν για το καλό των πόλεών τους. Η Δήμητρα Κεχαγιά είναι ένα πρόσωπο που εκφράζει αυθεντικά στο Δήμο Πεντέλης το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση. Έχει σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία, με συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα, άρτια κατάρτιση και έχει όλες τις προϋποθέσεις να οδηγήσει μαζί με τους συνεργάτες της, αλλά και με όλες εκείνες τις δυνάμεις που μπορούν να συνεργαστούν μαζί της την επόμενη μέρα, το Δήμο Πεντέλης στη νέα εποχή.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σιδέρης (με τον κο Πατούλη) και Νίκος Γκιώνης (με τον κο Σγουρό).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ