Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Άγνωστοι ανήλικοι βανδάλισαν το 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Βανδαλισμοί διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

Πρόκειται για ένα σχολικό κτίριο στο οποίο μάλιστα έγιναν επισκευές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά, αλλάχθηκε η σκεπή, βάφτηκαν εσωτερικά οι αίθουσες, οι διάδρομοι και τα κλιμακοστάσια, αλλάχτηκαν τα φωτιστικά σώματα σε ένα μεγάλο μέρος των αιθουσών και του υπολοίπου κτιρίου.

Όπως αναφέρει, ο συναγερμός που διέθετε το σχολείο λειτούργησε, έσπευσαν στο κτήριο η Ομάδα Δίας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης, η παρουσία των οποίων έτρεψε σε φυγή τους ανήλικους βανδάλους, που πρόλαβαν να διαφύγουν, έχοντας προκαλέσει ζημιές στο συναγερμό του κτηρίου, σε πόρτες και πυροσβεστήρες.

Η κα Κεχαγιά συμπληρώνει: “Οι δολιοφθορές και οι βανδαλισμοί δεν έχουν θέση στην πόλη μας. Από που αντλούν το δικαίωμα αυτοί που καταστρέφουν δημόσια περιουσία, η οποία ανήκει σε όλους τους δημότες, να βανδαλίζουν και να σπάνε; Η Αστυνομία και οι αρμόδιες διωκτικές αρχές έχουν ειδοποιηθεί και επιλαμβάνονται με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες και όσοι ευθύνονται θα τιμωρηθούν αυστηρά. Οι ζημιές θα αποκατασταθούν άμεσα και το σχολείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ