Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Στις 16 Απριλίου ο επόμενος Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου στις 6μ.μ. η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα θα συναντήσουν την παράδοση στο Βάρσο στην Κηφισιά, όπου θα πραγματοποιηθεί Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά:Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας.
Οι ομιλητές θα είναι η κα.Αθηνά Ντόβα από την εταιρεία Owiwi, τη start up που μετέτρεψε τις προσλήψεις προσωπικού σε παιχνίδι, ο κ.Κίμων Τουσμάνωφ από την Arpato, την πρώτη real time πλατφόρμα δημοπρασιών στην Ελλάδα, όπου την τιμή την καθορίζεις ο ίδιος, η κα.Δανάη Αντωνοπούλου από την Pegneon, την start up η οποία εκπαιδεύει το προσωπικό μίας εταιρείας μέσα από βιντεοπαιχνίδια, και ο κ.Δημήτρης Πουρναράκης από τη Nimbata, μία καινοτόμα πλατφόρμα για την αξιολόγηση προωθητικών ενεργειών μέσω τηλεφώνου.
Οι “συνταγές επιτυχίας” εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ