Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Η Νέα Ερυθραία και η Κηφισιά φόρεσαν τα γιορτινά τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Έλαμψε η Νέα Ερυθραία και η Κηφισιά από τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων!
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Ερυθραία και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου αντίστοιχα στην Κηφισιά.
Πριν την έναρξη της συναυλίας με το Μύρωνα Στρατή, ανέβηκαν στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Πλαστήρα, τα παιδιά του Α’Δημοτικού σχολείου Νέας Ερυθραίας για να τραγουδήσουν τα παραδοσιακά κάλαντα. Τη συναυλία προλόγισε ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Νικήτας Κόκκαλης.
Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας λίγα λόγια για το πλούσιο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά και παρουσιάζοντας τον Μύρωνα Στρατή στο κοινό!!!
Ακολούθησε η συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη Μύρωνα Στρατή μαζί με την ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Ελένη Θεοδώρου, η οποία τραγούδησε πολλές γνωστές επιτυχίες από το διεθνές μουσικό στερέωμα.
Ο Μύρωνας Στρατής με άκρως ανεβαστική διάθεση τραγούδησε με τη σειρά του, όλες τις γνωστές του επιτυχίες σε ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα για περισσότερες από δύο ώρες!!!
Με γιορτινή διάθεση και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο χαρίζοντας στον κόσμο θερμές Χριστουγεννιάτικες ευχές!!!
Την ίδια ώρα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κηφισιάς, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!!
Νωρίτερα η Παιδική Χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς με μαέστρο τον Θανάση Αρβανίτη μας είχε βάλει στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων με τις υπέροχες φωνές των μικρών χορωδών μας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης προλόγισε την ταλαντούχα Ελένη Φουρέιρα!!!
Η «βασίλισσα» της ελληνικής ποπ Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή με απίστευτη ζωντάνια και θετική ενέργεια, χαρίζοντας μας μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη συναυλία με όλες τις γνωστές της επιτυχίες, χορεύοντας και τραγουδώντας με αστείρευτο κέφι!!!

Εκατοντάδες πολίτες που είχαν μαζευτεί από νωρίς, παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι την Ελένη Φουρέιρα, η οποία με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ