Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Βράβευση του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ για τη λειτουργία της Ακαδημίας για Γονείς στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς –ΟΚΑΝΑ βραβεύτηκε από την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» για την διοργάνωση και τον συντονισμό του προγράμματος «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» στο Δήμο Κηφισιάς για το έτος 2017-2018.
Η βράβευση έλαβε χώρα στις 6 Φεβρουαρίου 2018, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, στο πλαίσιο της 8ης Ημερίδας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Προγράμματος ΑΡΙΑΔΝΗ γα την Ψηφιακή Παιδεία που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας και του ΔΣ του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» παρέλαβε το βραβείο η κα Σωτηρία Μακαρώνη, Επ. Υπεύθυνη του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» και υπεύθυνη της Ακαδημίας Γονέων στον δήμο Κηφισιάς.
Το πρόγραμμα το οποίο εποπτεύει και συντονίζει κεντρικά η ΜΕΥ της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» με Διευθύντρια την καθηγήτρια, κα Μαρία Τσολιά και Επ. Υπεύθυνη την επίκουρη καθηγήτρια, κα Άρτεμη Τσίτσικα υλοποιείται παράλληλα σε δέκα (10) περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στα Ιωάννινα,
Το πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» που υλοποιείται για πρώτη χρονιά φέτος στο Δήμο Κηφισιάς έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.
Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με εξειδικευμένη κατάρτιση, κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα στον Πολιτιστικό Κέντρο Της Νέας Ερυθραίας «ΒΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑ», (Λουκή Ακρίτα 4 – Ν. Ερυθραία). Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26.2.18 και ώρα 18.00-19.30.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210-8082673, Δήλου 10, 14562 Κηφισιά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: e-mail:[email protected] , εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ