Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Απάντηση του προέδρου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. στην Δημιουργία Αλληλεγγύη

Δημοσιεύθηκε

στις

Απάντηση του Προέδρου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. στην Επιστολή του κ. Παν. Μανούρη εστάλη με δελτίο τύπου η οποία συν τοις άλλοις έχει ως εξής.

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα (21/8/2020) την επιστολή του επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία-Αλληλεγγύη» κ. Παν. Μανούρη προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας, τους Δημοτικούς Συμβούλους, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.

Δεν γνωρίζω γιατί έπρεπε αυτή η επιστολή να απευθύνεται στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Δημοτικούς Συμβούλους. Μήπως για να απαντήσουν εκείνοι;

Για λόγους δεοντολογίας και αν θέλατε ΑΜΕΣΗ απάντηση στα ερωτήματά σας,θα έπρεπε να απευθύνετε την επιστολή στον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. με κοινοποίηση στο Πρόεδρο του Δ.Σ., τους Δημοτικούς Συμβούλους κλπ. ώστε να μας «συνετίσουν» και να μας «αναγκάσουν» να συμμορφωθούμε σύμφωνα με τις υποδείξεις σας! Μήπως για την σύγκληση μιας Επιτροπήςτου ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. θα έπρεπε να γνωρίζει ο Πρόεδρος πότε θα επιστρέψουν τα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. από τις θερινές τους διακοπές; Μήπως το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Ιωνίας και πρωτίστως όργανα εκτός από το Διοικ. Συμβούλιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.;

Χαίρομαι πάντως που δεν αναγνωρίζετε δόλο στις ενέργειές μας. Οι οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις,θα ήθελα να σας γνωρίσω, ότι συζητούνται μέσα στο Διοικ. Συμβούλιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και εκεί τελειώνουν. Λειτουργούμε θεσμικά.

Η επιστολή ολόκληρη  σε pdf:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ