Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γ. Βούρος προς τα αθλητικά σωματεία: “Θα βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστολή στα αθλητικά σωματεία απέστειλε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος εν όψει της νέας σεζόν.

Ο ίδιος κάνει λόγο για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Πιο αναλυτικά αναφέρει:

“Αξιότιμοι κ. Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ.,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή σεζόν εν όψει της έναρξης των δραστηριοτήτων σας και της προετοιμασίας σας για την αγωνιστική – αθλητική περίοδο 2020 -2021.

Αγαπητοί φίλοι όπως γνωρίζετε οι ημέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την δημόσια υγεία καθώς η αύξηση των κρουσμάτων που σημειώνεται τον τελευταίο μήνα στη χώρα μας δείχνει με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι η «μάχη» απέναντι στον κορωνοϊό συνεχίζεται και οι συνέπειές της θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας, χωρίς διακρίσεις.

Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και δοκιμασίες που σε καμία περίπτωση δεν αναμέναμε, που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας και τις οποίες οφείλουμε να υπερκεράσουμε.

Ως Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την συνεργασία φυσικά όλων  (πολιτών, συλλόγων, φορέων), καταφέραμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία τα εμπόδια της πρώτης φάσης αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, επιδεικνύοντας αξιοσέβαστη υπευθυνότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε.

Είμαστε όλοι μας υποχρεωμένοι να τηρούμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των συναρμόδιων φορέων (Υπουργείου Υγείας, ΕΟΔΥ, Πολιτικής Προστασίας) καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας αθλητικών χώρων όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/), ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Παρακαλώ θερμά τις διοικήσεις των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα εκείνα τα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται για την διασφάλιση της υγείας, αθλητών και προσωπικού.  

Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσουμε να ενεργούμε συνεργατικά και συντονισμένα και όλοι μαζί ενωμένοι σε λίγους μήνες θα βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ