Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ωρωπός: Δεν θα κλείσει τον Ιούνιο το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη με τον Γενικό Διευθυντή Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας Δημήτρη Ζαπάντη που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 31/5, το στέλεχος της Τράπεζας ενημέρωσε τον δήμαρχο πως το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού δεν θα κλείσει στις 17 Ιουνίου 2022 όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Ο δήμαρχος Ωρωπού παρουσίασε στον κύριο Δημήτρη Ζαπάντη και τον κ.Αθανασόπουλο τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη διατήρηση του υποκαταστήματος στη Σκάλα Ωρωπού.
Επίσης παρουσίασε τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην περιοχή μας στη μετά την καραντίνα εποχή και σε μία περίοδο που ο εμπορικός κόσμος προσπαθεί να ορθοποδήσει και να γίνει ανταγωνιστικός ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου.
Ο κύριος Ζαπάντης άκουσε τα επιχειρήματα του Δημάρχου και υποσχέθηκε πως το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας δεν θα κλείσει εντός του Ιουνίου ωστόσο για την οριστική τύχη του θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας εξετάζοντας όλα τα δεδομένα.
Ο δήμαρχος Ωρωπού ενημέρωσε ότι θα συντάξει επιστολή την οποία θα στείλει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και στα μέλη του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας με αίτημα τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ