Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Με έμφαση στα ιστορικά σημεία και κτήρια της πόλης διεξήχθη με επιτυχία το 2ο Κυνήγι Θησαυρού Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την ομάδα «You know who» να παραλαμβάνει το τρόπαιο του νικητή, μια φιλοτεχνημένη πυξίδα έτοιμη να δείξει το δρόμο για το επόμενο παιχνίδι, ολοκληρώθηκε το 2ο Κυνήγι Θησαυρού Δήμου Κηφισιάς.
Το παιχνίδι οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης & Πληροφορικής με την συμβολή στους ευρηματικούς γρίφους του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου.
Το «2ο Κυνήγι Θησαυρού» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με το αρχηγείο να βρίσκεται στο καταπράσινο Άλσος Κηφισιάς. Μετά από πέντε ώρες παιχνιδιού και επίλυσης γρίφων η ομάδα« You know who» βρήκε το πολυπόθητο θησαυρό. Σημειώνουμε πως είχε προηγηθεί διαδικτυακή προετοιμασία μέσω της σελίδα «Θησαυρίτες Κηφισιάς» όπου οι κυνηγοί…δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους.
Είκοσι ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι ανάμεσα τους μια οικογένεια με τα παιδιά τους, μια ομάδα από άτομα όλων των ηλικιών αλλά και παλαιοί γνώριμοι από το περσυνό παιχνίδι που είχαν εντυπωσιαστεί από την περιπέτεια και την περιπλάνηση σε ιστορικά σημεία και κτήρια της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.
Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος στο σημείο εκκίνησης του παιχνιδιού στο Άλσος Κηφισιάς, όπου έγινε και η απονομή του επάθλου από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας κ. Ευάγγελο Αυλήτη.
Να σημειώσουμε πως η νικητήρια ομάδα κέρδισε και ένα γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ