Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Η Κηφισιά υποκλίθηκε στη μουσική του μεγάλου συνθέτη Γιώργου Κατσαρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα κατάμεστο από νωρίς Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς αδημονούσε για να ακούσει μεγάλες επιτυχίες από τον διάσημο σαξοφωνίστα και δεν απογοητεύτηκε.
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνο του ταξίδεψε το κοινό της Κηφισιάς σε γνωστά αλλά και άγνωστα μουσικά μονοπάτια. Ξεκινώντας με τη διασκευή του βραβευμένου με Όσκαρ ‘’City of Stars’’ καλωσόρισε το κοινό και υποσχέθηκε μια όμορφη βραδιά, υπόσχεση την οποία και τήρησε.
Κοντά του οι τέσσερις τραγουδιστές Λένα Αλκαίου, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντία και ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, ερμήνευσαν με τον καλύτερο τρόπο συνθέσεις του μεγάλου δημιουργού από όλα τα είδη που με επιτυχία υπηρέτησε τόσα χρόνια. Δύο ώρες ποιοτικής μουσικής και ένα κοινό που δεν σταμάτησε να αποθεώνει τον Γιώργο Κατσαρό και τους μουσικούς που τον συνόδευαν.
Μεταξύ των πολλών επιτυχιών ακούστηκαν τα «Έρωτα μου ανεπανάληπτε», «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Κάθε λιμάνι και καϋμός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Αποκλείεται», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Θα υπάρχω θες δε θες», «Κέρκυρα-Κέρκυρα» και άλλα τραγούδια αφιερωμένα στον «Έρωτα, τον ήλιο και τη θάλασσα».

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης που προλόγισε την εκδήλωση, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Νικήτας Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων Σίσσυ Παπασπύρου, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Παντελής Παπανικολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ζέτη Κασιμάτη, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, η Πρόεδρος της Μένανδρος Α.Ε. Δημοτική Σύμβουλος Πόλυ Αστερίου, η Πρόεδρος του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. Δημοτική Σύμβουλος Έφη Κούτση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παντελεάκης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία – Χριστίνα Τσιάμα, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Βάρσος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα, ο Τοπικός Σύμβουλος Ν.Ερυθραίας Χρήστος Τσεμπεράς και τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, Αγγελική Βαλασοπούλου και Ρόζα Κουτσούκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ