Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Γιατί έγινε ανεξάρτητος ο Παναγιώτης Βλασσάς

Δημοσιεύθηκε

στις


Την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη “Ιωνία Νέα Άποψη” (νυν “Δημιουργία-Αλληλεγγύη”) γνωστοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Βλασσάς με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρο Μπουρδούκο, στη συνεδρίαση του Σώματος το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου.
Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι πολιτικός καθώς όπως αναφέρει ο κ. Βλασσάς στην επιστολή του διαφωνεί με την πολιτικής της “προσωρινής”, όπως την αποκαλεί ηγεσίας της παράταξης. Αυτή είναι η τρίτη, στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, ανεξαρτητοποίηση Συμβούλου (μετα τους κ.κ. Θωμαΐδου και Καλογερόπουλο) της μείζονος αντιπολίτευσης που διαθέτει πλέον 5 Συμβούλους στο δυναμικό της: τους κ.κ. Μανούρη, Κουλούρη, Κανναβό, Λαζαρίδη και Δακουτρό.

Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Μανούρης
Λίγα μόλις λεπτά την ανακοίνωση της ανεξαρτηρτοποίησης ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Παναγιώτης Μανούρης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση  στους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου: “Δεν γνώριζα μέχρι και σήμερα την πρόθεση του κ. Βλασσά να ανεξαρτητοποιηθεί. Έκπληξη μας προκαλεί το γεγονός ότι παραιτήθηκε γιατί διαφωνεί με την πολιτική της παράταξης αφού όλα αυτά τα χρόνια ψηφίζαμε ομόφωνα τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ας είναι όμως. Ευχόμαστε καλή τπυχη στον συνάδελφο και τιμούμε την προσφορά του στην πόλη”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ