Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Θέατρο Γκλόρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Λαμπρή πρεμιέρα για το έργο “Θα σε κάνω Βασίλισσα”

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, απο ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και οι οποίοι ξεπερνούσαν τους 450, έγινε η έναρξη της θεατρικής παράστασης των Α.Σακελλάριου-Χ. Γιαννακόπουλου ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Γκλόρια. 

Το παρόν στην έναρξη έδωσαν και πολλοί επώνυμοι απο το χώρο. Ανάμεσά τους οι : Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Μάρκος Σεφερλής, Αλκης Κούρκουλος, Λάκης Γαβαλάς, Γιάννης Καπετάνιος, Γιάννης Δημαράς και πολλοί άλλοι, οι οποίοι κατά την διάρκεια της παράστασης δεν έπαψαν να γελούν και να ενθαρρύνουν τους ηθοποιούς με το ζεστό τους χειροκρότημα. Οταν έπεσε η αυλαία, φίλοι και γνωστοί συνεχάρησαν τον πρωταγωνιστή Παύλο Κοντογιαννίδη και τους Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλο Ορκόπουλο, Ιωσήφ Μαρινάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργο Χαλεπλή, Θοδωρή Ρωμανίδη, Μάκη Πατέλη, Λουκία Στεργίου, Ιωάννα Ασημακοπούλου και τον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Διονύση Τσακνή, τον Αγγελο Μέντη για την ποιοτική δουλειά που παρουσίασαν, δίνοντας τις ευχές τους για καλή επιτυχία.
Υπέροχα σχόλια στους ηθοποιούς, αλλά και για τα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική με ένα σχόλιο κάποιας ανώνυμης ηλικιωμένης κυρίας , που για όλους μας βρίσκεται στην πρώτη θέση: “Δεν μας κορόιδεψαν. Απολαύσαμε μια παράσταση που ήταν ανώτερη απο τις υποσχέσεις της”.
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης προγραμματίζεται για 22 Νοεμβρίου.

• Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας της παράστασης, για την υποστήριξή τους.
STAR CHANNEL, ΒΗΜΑ FM, BLUE SKY TV, METRO, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, CLICKATLIFE, TOSPIRTO.NET, IN2LIFE,  ARTMAG, VIDEATRO, MEDIART, PAMETHEATRO,ELLISPOINT, EDGAR MEDIA, FAMILY LIFE, KIFISSIA 24, BRIGHT SOLUTIONS, MYMUSICWALL, ARTISTBOOK, POLYTEAMA – POLYMUSIC, OURGREEKTV, MYLADY, BUSINESSWOMAN, FULLTIME, GPNEWS, Χ-ΤΥΠΟΣ, MONOPOLI, BOX TV, NET-PERIODIKO, MADATA, BESDES, EYEDOLL,  TASTE ADVISOR, UCOOK
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, την Εταιρεία Φυσικών Καλλυντικών Nutrimetics, τον χώρο αισθητικής και φροντίδας Beauty Lounge SWAN Χαλανδρίου, το Κτήμα Βασιλείου – Κτήμα Νέμειον και το Athens Park Hotel .

• Λίγα λόγια για τους Α.Σακελλάριο & Χ.Γιαννακόπουλο
Ο Α. Σακελλάριος γεννήθηκε στην Αθήνα (1913-1991). Δημοσιογραφικά ανήσυχο άτομο, παραμέρισε τις  νομικές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάσθηκε πότε ως ρεπόρτερ, πότε ως χρονογράφος και πότε ως ευθυμογράφος, σε όλες τις μεγάλες Αθηναικές εφημερίδες. Το 1935 έγραψε το πρώτο θεατρικό του έργο με τον τίτλο «Ο βασιλιάς του Χαλβά». Εργάστηκε, επίσης, στον κινηματογράφο ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης και έγραψε έργα για το θέατρο. Συνεργάστηκε κυρίως με το Χρήστο Γιαννακόπουλο κι έγραψε μόνος ή σε συνεργασία με αυτόν 200 θεατρικά έργα και 60 κινηματογραφικά σενάρια. Έγραψε επίσης 2000 τραγούδια, και είχε τιμηθεί με πολλά ελληνικά και ξένα βραβεία.
Ο Χ. Γιαννακόπουλος (1909 -1963) ήταν αυτοδίδακτος στην θεατρική συγγραφή αλλά αποδείχθηκε ώς ένας απο τους σημαντικότατους θεατρικούς συγγραφείς της εποχής του, σεναριογράφος και δημοσιογράφος. Η πρώτη του εμφάνιση ώς θεατρικού συγγραφέα ήταν το 1929. Απο το 1939 άρχισε να συνεργάζεται στενά με τον Αλέκο Σακελλάριο στις επιθεωρήσεις και κωμωδίες, τραγούδια και κινηματογραφικά σενάρια.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ