Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη συνέλευση της ΠΕΔΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

“Αφήστε τις κομματικές και παραταξιακές ταυτότητες”

Στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ, καθώς και εκπροσώπων της στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, συμμετείχε ως μέλος του εκλεκτορικού σώματος και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του για όσα συμβαίνουν στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» σημείωσε:

«Στην εποχή όπου το γονογράφημα του πρώην Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση βαπτίζεται αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από τη σύγχυση που προκαλεί ο Καλλικράτης, θα πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση σήμερα, με αφορμή την εκλογική διαδικασία της ΠΕΔΑ.
Με καμία μηχανορραφία δεν μπορεί να καταδικασθεί η τοπική κοινωνία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε υποβάθμιση. Τα ποσά που πρέπει να διατεθούν για την Τ.Α. με την ανάληψη των περαιτέρω αρμοδιοτήτων που της έχουν εκχωρηθεί, θα πρέπει να δίνονται άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υποβαθμίζεται ακόμη περαιτέρω η ζωή  των πολιτών, κάτι που δεν θα αφήσουμε αναπάντητα να συμβεί ως Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Καλούμε τα νέα μέλη των συνδικαλιστικών οργάνων της Τ.Α.  τα οποία θα προκύψουν από τις εκλογές να αφήσουν τις κομματικές και παραταξιακές τους ταυτότητες και ενωμένοι να διεκδικήσουμε εκείνα που χρωστά η Κεντρική Εξουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.»
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σχετικά με την μη υποβολή υποψηφιότητας από τον κ. Πατούλη για το Δ.Σ. της Ένωσης αναφέρoνται τα εξής: “O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που ήλθε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΤΕΔΚΝΑ το 2007, μετά τον Πρόεδρο κ. Καλογερόπουλο, σήμερα με τα πολλαπλά καθήκοντα που έχει αναλάβει τόσο σε επιστημονικό επίπεδο ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, όσο και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, δεν συμμετείχε ως υποψήφιος στην εκλογές της ΠΕΔ Αττικής, βρίσκεται όμως κοντά και παρακολουθεί τις εξελίξεις.               
                

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ